Kerstbloemen

 

 

Kerstbloemen voor de feestdagen

Ook dit jaar biedt internetbloemenwinkel van ongeveer 1 tot en met 23 december diverse kerstbloemen aan: kerstboeketten, kerststukken en kerstbloemstukken. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor de gewone bloemenarrangementen of boeketten.

Elk jaar zijn we druk bezig met het produceren van onze kerst producten. Internetbloemenwinkel wil graag vernieuwend blijven in deze markt en werkt daarom bijna het gehele jaar door om tot nieuwe creaties te komen. Dit verschilt van leuke kerstarrangementen tot mooie boeketarrangementen met een kerstsfeertje. 

 

Kerstbloemen op maat zoals u dit wenst

Wilt u kerstbloemen op maat laten maken? Geef uw wensen door aan onze collega’s van de bloemenklantenservie. (06-52520607, bereikbaar van ma. t/m vr. van 9.00 – 18.00 uur en op za. van 9.00 – 17.00 uur).

Wie verrast u met een prachtig kerstboeket? Een kerstboeket kan bijvoorbeeld in luxe zilver of in sfeervolle rode tinten. Met glitters of zonder glitters, met kerstdecoratie of zonder. Een kerstboeket bestellen kan in diverse varianten. Bekijk het volledige assortiment kerstboeketten om uw kerstboeket te bestellen. 

 

Kerststuk voor uw relaties

Elk jaar maken wij in opdracht voor bepaalde klanten kerststukken voor hun relaties. Deze kerststukken worden rond de feestdagen afgeleverd bij de betreffende relaties. Maar ook voor gewoon voor particulier gebruik leveren wij door heel Nederland kerststukjes. Een kerststuk bestellen kan in diverse varianten. Bekijk het volledige assortiment kerststukken om uw kerststuk te bestellen.

 

Kerststukken - Kerstboeketten - Kerstplanten- kerstkransen

Contact

Internetbloemenwinkel

Postadres:
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel. 0252-767276
(uitgezonderd van zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2024 Internetbloemenwinkel.nl