Valentijnsdag

 

Valentijnsdag is dé dag om jouw geliefde te verrassen met een prachtig boeket bloemen. Laat een Valentijnsboeket bezorgen voor deze romantische gelegenheid.

Valentijnscadeau

Verras je geliefde met een origineel cadeau op Valentijnsdag,  alle leuke Valentijnscadeaus bij elkaar.  Een ruime keuze aan boeketten, rozen, rode rozen, wijn en champagne en nog veel meer leuke valentijnscadeaus die u kunt laten bezorgen.  Maak je geschenk nog persoonlijker met een boodschap. Anoniem sturen kan natuurlijk ook.Bezorgen op Valentijnsdag

Natuurlijk bezorgen wij uw valentijnsbloemen op valentijnsdag, rozen kunt u zelfs nog bestellen op valentijnsdag zelf, voor 12.00 uur besteld is gewoon nog geleverd op valentijnsdag.
Bestel makkelijk en snel zonder inlog en wachtwoorden.. En wij verzorgen het op 14 februari bij jou valentijn.
Toch nog hulp nodig bij het bestellen van uw Valentijnscadeau neem dan contact op met de klantenservice.

 

Valentijnscadeau op Valentijnsdag

Ieder jaar met Valentijn verrassen we onze (stille) geliefde. Wat is er nou mooier dan als verrassing een groot boeket bloemen laten bezorgen? Anoniem of met uw naam op een kaartje erbij; wat u wilt! 

Hoe Valentijnsdag uiteindelijk ook is ontstaan. 14 februari is in de loop der jaren omgedoopt tot de dag van de liefde en voor geliefden. Daarom nodigt de dag uit tot het betuigen van liefde en waarmee doet men dat beter dan met bloemen? Wat is de lievelingsbloem van uw geliefde? De romantisch bloem der liefde: de roos? Of de schattige roze gerbera? Of de bloem met zachte blaadjes: Lisianthus. Of de gaat u voor de stijlvolle anthurium? Altijd goed: rode en roze bloemen door elkaar gemengd. In de online bloemenwinkel van hmfbloemen hebt u volop keuze!

 

 

Valentijnsdagboeketten bestellen

 

Valentijnsdag - Valentijnsdag rozen Boekketten

 


Contact

Internetbloemenwinkel

Postadres:
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel. 0252-767276
(uitgezonderd van zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2024 Internetbloemenwinkel.nl