Kerststuk bestellen en bezorgen

 

Kerstkrans of Kerststuk bezorgen:

 

December is kerstmaand

 

Wie stuur jij een mooi kerststuk - kerstkrans of kerstboeket?

 

 

 

 

Kerststuk nu bestellen!

 

 

 

Kerststuk of kerstkrans bestellen

 

Gezelligheid in december:


De tijd van gezelligheid in huis breekt weer aan in december! Kortere dagen , vroeg donker , kaarsjes op tafel en binnen gezelligheid brengen met de kleine dingentjes. Een mooi bloemetje wat dan plaats maakt voor een heerlijk ruikend kerststuk met vers dennegroen opgestoken. Ook dit jaar bezorgen we weer de mooiste kerstarrangementen in Nederland.

 

 

Schitterend kerststuk bestellen:

 

Met kerst hebben we vele items als het op decoratie gaat, maar het kerststuk staat hierbij wel centraal. Zo maken we kerststukken voor zakelijk gebruik, maar ook voor de particulier in huis. We maken voor elke plek wel iets moois in de vorm van kerst. Zo kun je ook voor jezelf een kerstarrangement kiezen of je verstuurt iets naar een familie, vriend of kennis. Altijd leuk om iets te geven met deze feestdagen.

 

kerstboeket rood

 

Kerstboeket een lust voor het oog:

 

Naast de traditionele kerststukken worden er voor kerst ook vele kerstboeketten gemaakt. Met de rode kersttinten maken wij kerstboeketten die in elk huis wel een plek verdiend. In verschillende maten en modellen binden wij deze arrangementen. Een lust voor het oog!

 

Kerstkrans of kerststuk versturen:

 

kerstkrans bestellen en laten bezorgen

 

Het is met het oog op de naderende feestdagen makkelijk om een stijlvol kerststuk of kerstkrans te bestellen via onze online internetbloemenwinkel. Makkelijker kan bijna niet. Op het tijdstip / datum wanneer u dat wenst, besteld u de kerstarrangementen en laat deze dan bezorgen in heel Nederland.

Natuurlijk blijven we ook onze gewone bloemen bezorgen in deze december periode.

 

 


Contact

Internetbloemenwinkel

Postadres:
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel. 0252-767276
(uitgezonderd van zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2024 Internetbloemenwinkel.nl